Revision3.com Shows Schedule Inside Revision3 Store


Go Back   Revision3 Forums > Shows > HD Nation

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

  #1  
Old 02-17-2013, 11:00 PM
ritsuko's Avatar
ritsuko
Newbie
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Status: Offline
Default Hd video and audio....NOT SYNCING!!!

hiya! I have a problem with Hd video and audio not syncing up. on many of the websites I go to. ( youtube, Netflix, and even Revision 3 HD Nation ) The video would stop and go. while the audio keeps going. I'm using google chrome and I'm running windows 7 home premium. My hardware: is a AMD Brazos dual core c-60 processor. with a Radeon HD6290 gpu. I also have 6GBs of ram.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-22-2013, 10:15 PM
brw02005
Newbie
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 18
Status: Offline
Default

Well your processor is too slow to do the job. Make sure you have latest graphics drivers and adobe flash. Hopefully you can offload to your graphics without issue. Getting a smooth flash playback on linux is even harder. I've had it sutter with quad core processors.
__________________
Downlaod my operating system for home theater PCs

http://sourceforge.net/projects/webbhtpc/
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT. The time now is 08:38 AM.

Rev3 Forum RSS


© 2005-2010 Revision3 Corporation