Revision3.com Shows Schedule Inside Revision3 Store


Go Back   Revision3 Forums > Shows > Tekzilla

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

  #1  
Old 04-22-2012, 02:11 AM
xaviersenior
Newbie
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Status: Offline
Default Mac Osx

[MacBook 2010] used "every method EVERY!!" with DiskUtility to Install SnowLeopard after completion..... every click i click there is the "beach ball " loading ......shortly after "front row" starts by itself, when i restart, My MAC take forever to load up .....this has being happening for 1 Week i'm clueless
Reply With Quote
  #2  
Old 04-27-2012, 08:38 AM
justpeon
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 155
Status: Offline
Default

I here that linux works just fine on macs.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-28-2012, 06:45 PM
rfm33428
Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 141
Status: Offline
Default

I've had that happen in Windows & I couldn't figure out why because I haven't done anything different. At the time, someone suggested troubleshooting your hardware. After removing everything to the bare essentials & a long process, I ended up having a bad memory module.

I can't speak for your case, but maybe it's a hardware issue that your having.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT. The time now is 12:41 AM.

Rev3 Forum RSS


© 2005-2010 Revision3 Corporation