Revision3.com Shows Schedule Inside Revision3 Store


Go Back   Revision3 Forums > Shows > Tekzilla

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

  #1  
Old 10-04-2010, 11:02 PM
trunolimit's Avatar
trunolimit
Elite Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 3,022
Status: Offline
Default What is a SLIC loader?

I started up this laptop and a red screen came up asking me to start windows with SLIC loader or without. I have never seen this screen before. I tried google but all that pops up is a bunch of torrents. This laptop does have an illegally patched version of windows 7
__________________
http://card.mygamercard.net/TheTruNolimit.png

"Typing google into google will break the internet"
Reply With Quote
  #2  
Old 10-04-2010, 11:34 PM
ed002002
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 26
Status: Offline
Default

Short version is if you want to bypass windows actication hit yes. As to why it's started apearing now, no idea, never used the method.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-05-2010, 12:18 AM
trunolimit's Avatar
trunolimit
Elite Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 3,022
Status: Offline
Default

can I get the long version.
__________________
http://card.mygamercard.net/TheTruNolimit.png

"Typing google into google will break the internet"
Reply With Quote
  #4  
Old 10-05-2010, 12:34 AM
ed002002
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 26
Status: Offline
Default

i can try, i am not extremly familar with them so hopefully if im wrong some one else can correct me.

Microsft give certain companies OEM versions of windows that when run on the exact hardware of their computers it will bypass the activation. The SLIC loader will fake that setup and thus allow you to bypass any activation checks.

Info does seem pretty sparse on it but here does have a LITTLE info

http://www.mydigitallife******/2007/...oems-download/

edit: i can see links are not posting correctly but googling for

slic-table-slicbin-or-acpislicbin-bios-file-for-oems-download

might get you there with a bit of luck(it's an obscure enough tittle so i would hope so).

edit 2: lets see if a small link would help:

http://tiny.cc/6ouwp

Last edited by ed002002 : 10-05-2010 at 12:41 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-05-2010, 01:09 AM
trunolimit's Avatar
trunolimit
Elite Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 3,022
Status: Offline
Default

wow thats nuts
__________________
http://card.mygamercard.net/TheTruNolimit.png

"Typing google into google will break the internet"
Reply With Quote
  #6  
Old 10-05-2010, 01:09 PM
computoman
 
Posts: n/a
Default

http://www.google.com/#sclient=psy&h...5fd4841cdf7c0e
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT. The time now is 09:07 AM.

Rev3 Forum RSS


© 2005-2010 Revision3 Corporation