Revision3.com Shows Schedule Inside Revision3 Store


Go Back   Revision3 Forums > Support Forums > Revision3.com Support

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes

  #1  
Old 11-05-2011, 03:36 PM
swipper74
Newbie
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
Status: Offline
Exclamation Android Revision3 App not displaying videos?

Hello all. Using the Android Revision3 app for a long while now with no issues whatsoever. That is until 3 days ago. The app works fine until I start to stream video to my Samsung Fascinate. When I start the stream it, well, never starts, it just sits and sits and sits with the little circle thing going around showing that it is "loading". It of course never starts now with any show I have tried. I have made no changes to the phone, to my knowledge. I have uninstalled the Revision3 app and reinstalled, but it was of no help. I even downloaded another Revision3 app, FilmState, to try with only the same results. TWIT and YouTube stream fine. If any help, running Android 2.2.2 on Verizon Samsung Fascinate. This problem occurs on wireless home and mobile data networks in SD and HD formats. Any suggestions?

Last edited by swipper74 : 11-05-2011 at 03:37 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-09-2011, 01:14 AM
swipper74
Newbie
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
Status: Offline
Default

Just FYI...app started working yesterday...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT. The time now is 04:02 PM.

Rev3 Forum RSS


© 2005-2010 Revision3 Corporation